Love green

Moja preporuka – City plac

Ako ste i vi jedan od onih gurmana koji vječito tragaju za zdravim i ukusnim namirnicama domaćeg porijekla te vam se diže kosa na glavi od pomisli da ste upravo pojeli tanjur pesticida, City plac će postati vaša nova mala oaza. Gdje sam je pronašla? U shopping centru! Zvuči nespojivo? E pa izgleda da su naši ljudi odlučili da je vrijeme za nešto novo i preuzeli ovaj koncept moderne zapadnoeuropske tržnice.

City Center one West prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji unutar svojih prostora ima i pravu malu tržnicu. Odlučila sam je posjetiti! Malo je reći kako sam se oduševila, kao prvo, vizualnim dojmom ove male tržnice, a zatim i ponudom. Pravilo tržnice je da su svi proizvođači sa hrvatskih OPG-ova te da prodaju svoje proizvode. Nakon zapanjenosti vizualnim, odlučila sam i kušati neke proizvode. Moj definitivni favorit je sirana Gligora, za koju sam imala prilike čuti, ali ne i probati njihove proizvode. Koliko su se moji okusni pupoljci zaljubili govori činjenica da sam, od tri isprobana sira, dva i kupila. Kako ne bih doživjela bankrot tu sam se zaustavila sa degustiranjem. Nemojte misliti kako su cijene visoke jer za ove kvalitetne proizvode, cijene su zaista pristupačne. Radi se o mom studentskom budžetu. Sirevi koje sam kušala su Velebjan (sir od kozjeg i ovčjeg mlijeka), Težački sir i  kozji sir sa tartufima.

Sve u svemu – zanimljiva ponuda na zanimljivoj lokaciji. Nadam se kako će još neki naši shopping centri odabrati ovaj koncept i na taj način pružiti još jedan prodajni kanal našim poljoprivrednicima i njihovim proizvodima.

Prethodna objava Sljedeća objava

Možda Vam se svidi i ovo

Nema komentara

Ostavite komentar